HISINGS BACKA

Favorit Dela

Exportgatan 28

Lagerfastighet på bästa läge i Backa!

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    3 200 - 11 200 m²

  • Hyra:
I Backa kan vi nu erbjuda en större Lager/Logistikfastighet. Fastigheten är godkänd för lagring av däck. Lämpar sig för en eller flera hyresgäster. Lagret går att dela av i 3 200 kvm resp 7 600 kvm. Lokalen ligger nära E6 och Stigs Center, avfart 78 Backadalsmotet. Total är byggnaden på 11 200 kvm. Lokalen har 13 lasthus samt en markport. Väl tilltagen gårdsyta utanför lastbryggorna. Takhöjden är 6-6,5 meter fritt under balk. Hela fastigheten är inhägnad. Kontorsytorna på ca 665 kvm är fördelade på två våningsplan, i hörnet av byggnaden. Kontoret har rum planerade för 1-4 arbetsplatser. Här finns även flera konferensrum i olika storlekar. Stort omklädningsrum med dusch. Gott om parkeringsplatser.
  • Total yta

    11200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 3 200 11 200

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Backa 10 minuters bilväg från Göteborgs centrum. Sedan många år tillbaka är detta ett av Göteborgs bästa lägen för lager/logistik. I området finns bland annat lager/logistik, handel, kontor och verkstäder.

Närservice:

Gott om lunchrestauranger i området.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Till Göteborgscentrum tar det cirka 10 minuter med bil. Busshållplats nära fastigheten, busslinje 47 trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Lager/logistikfastighet i gott skick. Fastigheten har ett attraktivt läge invid E6 och Stigs Center.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lisette Wik

Lisette Wik

lisette.wik@castellum.se

+463 VISA NR +46317066512

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Exportgatan 28

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör