Kvarnbergagatan 14A

Södertälje , Södertälje
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

239 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fint kontor med närhet till Södertäje centrum, i direkt anslutning till busstrafik och E4:an.

Denna trevliga och väldisponerade kontorslokal nås via en mycket representativ entré. Genomgående ljusa och trevliga ytor i gott skick. Här finns generöst matrum och pentry samt upp till 6 st rymliga kontorsrum, några av dem är väl tilltagna och fungerar utmärkt som konferens/mötesrum. Mellan två av kontorsrummen finns en flyttbar vikvägg, som enkelt kan öppnas upp om behov av en större samlingsyta finns. Wc-grupp och två bra förvaringsutrymmen erbjuds också. I samma byggnad finns det bland annat möjlighet att hyra in sig i föreläsningssalar, en trevlig lunchrestaurang att tillgå som serverar vällagad husmanskost samt ett mindre kafé med ett brett utbud av bakverk, smörgåsar och smoothies m.m.

Ytor

  • Total yta:

    239 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pyramiden 20

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i centrala Södertälje, ett stenkast från södertälje kanal ca 1 km till centum. I centrum finns tre shoppinggallerior med en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Några välkända företag i närområdet är Aztra Zeneca, Scania, Tom Tits, Volkswagen Sweden samt lärosätet KTH. Både KTH och Scania är hyresgäster i fastigheten. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje dit mer än 20 661 människor arbetspendlar varje dag. 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme. Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

Närservice:

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum, som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns banker, vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer. Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil. Många av de stora kjedorna finns här representerade. Bland annat Stadium, JULA och K-rauta för att nämna några. Inom några få minuters promenad nere vid Södertälje kanal förbereder Elit hotell för att slå upp portarna till sitt nya hotell. Här kommer det inom kort finnas två restauranger samt spa förutom den traditionella hotellverksamheten.

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil. Tåg: Södertälje pendeltågstation ligger ca 1,5 km från fastigheten. Restid till Sockholms cityterminal är ca 40 minuter. Buss: Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 758, 759 och 787. 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min. Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma. Cykel: Det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.
Kvarnbergagatan 14A

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB