Mörby
| Danderyd

Favorit Dela

Golfvägen 2, Mörby Centrum

Hyr ett eget våningsplan i Mörby Centrums modernaste kontorshus.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    464 m²

  • Hyra:
  • Total yta

    464 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

9952 [Postiljonen 6]

Byggår:

2017

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

6

Planlösning:

Har du inte möjlighet att komma till oss? Då visar vi gärna dig lokalen digitalt. Nu har vi möjlighet att erbjuda ett unikt modernt kontor. Lokalen är planerad för 50 personer, blandad planlösning och ett generöst ljusinsläpp. Takhöjden är god (3 m) med fönster från golv till tak. Inflyttning kan ske efter sommaren 2020. Fastigheten uppfördes 2017 och är idag miljöcertifierad. Förutom ett fantastiskt kontor erbjuds även en gemensam takterrass, dusch- och omklädning samt cykelrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Köpcentrumet ligger i Danderyds kommun, som har Sveriges mest köpstarka invånare. I samarbete med Danderyds kommun får nu Mörby Centrum en efterlängtad om- och tillbyggnad. Danderyds Centrum, som blir det nya namnet, kommer att bli ett av Sveriges bästa kommuncentrum. Vi tillför 18 000 kvadratmeter nya butiker, 20 000 kvadratmeter nya arbetsplatser och cirka 100 nya bostäder. Fastigheten får en helt ny fasad, interiör med generös takhöjd och inbjudande utemiljöer.

Kommunikationer:

Mörby Centrum är ett kommunikationsnav, med tunnelbanestation i huset (röd linje, 11 minuter från Östermalmstorg, 14 minuter från T-centralen) och ett flertal busslinjer.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

LP

Louise Pergament

louise.pergament@skandiafastigheter.se

08-5 VISA NR 08-573 657 22

0733 VISA NR 0733498712

Marknadsförs av Skandia Fastigheter
Box 7063 Jakobsbergsgatan 22
10386 STOCKHOLM
skandiafastigheter.se
Golfvägen 2, Mörby Centrum

Om Skandia Fastigheter

Kontoret är en plats där människor trivs, sliter, har kul, misslyckas och lyckas ihop. Inte minst är det rum där man befinner sig en stor del av sin vakna tid. Vi är övertygade om att kontorslokaler kan bidra till uppkomsten av innovativa idéer. När ni hyr kontor ska ni få mer än en hyresavi. Ni ska få en partner, som lyssnar, utvecklar och bidrar till ökad framgång och tillväxt. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 130 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 150 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare. Läs om hur vi behandlar personuppgifter för kommersiell uthyrning på www.skandiafastigheter.se/personuppgifter.

Fler annonser från denna annonsör