Kungens kurva

Favorit Dela

Jägerhornsväg 6

Kontor mitt i Kungens Kurva.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    182 m²

  • Hyra:
I Skandinaviens största handelsområde, Kungens Kurva med ca 30 miljoner besökare per år, ligger detta kontor om 182 kvm. Fastigheten erbjuder ett bra skyltläge utmed Smistavägen. Planlösningen består av en öppen kontorsyta, fyra rumsindelade kontor och en mittkärna där det i dagsläget finns omklädningsrum och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Kontorets många fönster ger ett bra ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö. Hissen som servar fastigheten tar er upp till våningsplanet.
  • Total yta

    182 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller med buss.


Övrig information

Övrigt:

En byggnad som inrymmer en kontors- och butiksdel i två plan samt en lagerdel. Fastigheten är belägen med ett utmärkt skyltläge intill IKEA vid Kungens Kurva, en av nordens största handelsplatser.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Jägerhornsväg 6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör