Kungens kurva

Favorit Dela

Jägerhornsväg 8

Lager med kontor i Skandinaviens största handelsområde, Kungens kurva.

Beskrivning

Välkommen till denna kombilokal mitt i Kungens kurva, Skandinaviens största handelsområde. Det är en växande stadsdel och varje år besöker cirka 30 miljoner människor Kungens kurva. Nu kan ni passa på att etablera er i denna växande stadsdel. Detta lager med kontor blir snart ledigt. Den stora porten in till lagret ger en smidig in- och utlastning. Den separata sidoentrén leder direkt in till kontorsdelen och kan nyttjas som en personalentré om man så vill. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter er verksamhet. Den nuvarande planlösningen består av ett entréplan och ett entresolplan. På entréplanet finns lagerdelen och personalavdelningen. Det finns en öppen planlösning i kontorsdelen, två rumsindelade kontor, ett pentry och ett omklädningsrum med dusch. Entresolplanet är en öppen yta och kan användas som plocklager.
  • Total yta

    322 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller med buss.


Övrig information

Övrigt:

En byggnad som inrymmer en kontors- och butiksdel i två plan samt en lagerdel. Fastigheten är belägen med ett utmärkt skyltläge intill IKEA vid Kungens Kurva, en av nordens största handelsplatser.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jägerhornsväg 8

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör