Lockarp
| Malmö

Favorit Dela

Arrievägen

Generös lagerlokal på magiskt skyltläge vid Lockarpsavfarten.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    20 000 m²

  • Hyra:
Lagerlokal om ca. 20 000 kvm på magiskt skylt- och logistikläge, precis bredvid Yttre Ringvägen vid Lockarpsavfarten. Här finns möjlighet att bygga höglager med tillhörande kontor och inlastning. Sammanlagt består ytorna av ca. 19 000 - 20 000 kvm till en hyresgäst. Byggtid ca. 15 månader från godkänt bygglov. För mer information kontakta Richard Wihlborg på Relier.
  • Total yta

    20000 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på ett välexponerat och fantastiskt tillgängligt läge med mycket nära till Yttre Ringvägen. Enkelt och smidigt att ta sig till de mer centrala delarna i Malmö samt resten av Skåne.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Arrievägen

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör