Örjanområdet
| Västerås

Favorit Dela

Örjansgränd

Etablera ert företag i ett område under utveckling!

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    4 500 m²

  • Hyra:
Spännande område under utveckling. Flexibla lager- och produktionsytor i ett bra läge när hamn och E18. Goda möjligheter att anpassa efter verksamhetens behov med lastportar etc.
  • Total yta

    4500 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Örjan 1

Byggår:

1946


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger ca 5 km väster om Västerås centrum, området kallas för Hacksta. Området är störst på lager och logistik och det expanderar fortfarande.

Kommunikationer:

God tillgänglighet med bil samt goda bussförbindelser till Västerås centralstation. Ca 2 km för att komma ut på E18 som tar dig vidare till bl.a. Örebro eller i motsatt rikting Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Max Magnusson

Max Magnusson

max.magnusson@kungsleden.se

0214 VISA NR 021404486

0706 VISA NR 0706906555

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kopparbergsvägen 10. plan 20
72213 Västerås
kungsleden.se
Örjansgränd

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör