Stockholm

Favorit Dela

Torsgatan 30

Kontor i historisk fastighet med utsikt mot Klara sjö och Kungsholmen.

Beskrivning

En kort promenad från Centralen och Arlanda Express ligger en av Stockholms landmärken, Torsgatan 30 belägen. Det som byggdes i Jugendstil för Stockholms Gasverk. Här möter historia och framtid varandra i de moderna och yteffektiva kontorslokalerna. Fastigheten genomgår nu en fullständig renovering för inflyttning 2020-07-01. De tre entréerna i lokalen ger möjlighet till er som hyresgäst att ha en extern entré för besökare. Den fantastiska kontorsmiljön med den generösa takhöjden om fyra meter ger en härlig rymd. De stora fönstren med den magnifika utsikten mot Klara sjö och Kungsholmen ger ett bra ljusinsläpp och skapar en ljus och trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lokalens charmiga och välbevarade sekelskiftsdetaljer förgyller lokalerna.
  • Total yta

    546 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Fredrik Öhlin

Fredrik Öhlin

fredrik.ohlin@castellum.se

+468 VISA NR +4686023318

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Torsgatan 30

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör