Stockholm

Favorit Dela

Torsgatan 30

Topprenoverat och mysigt vindskontor.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    136 m²

  • Hyra:
På Torsgatan 30, en kort promenad från Centralen och Arlanda Express ligger ett av Stockholms landmärken beläget. Det som byggdes i Jugendstil för Stockholms Gasverk 1906. Här möter historia och framtid varandra i detta nyrenoverade, yteffektiva kontor med modern teknik. Detta unika och mysiga vindskontor är nu topprenoverat och passar för upp till 12 arbetsplatser. Planlösningen består av en öppen kontorsyta med synliga takbjälkar, ett litet samtalsrum och ett stort härligt pentry med matplats. Vid behov av flera konferensrum går det att hyra per timme av United Spaces i huset. Lokalerna erbjuder en unik kontorsmiljö massivt parkettgolv, fina spröjsade fönster med fri utsikt över innergårdar och takåsar.
  • Total yta

    136 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Fredrik Öhlin

Fredrik Öhlin

fredrik.ohlin@castellum.se

+468 VISA NR +4686023318

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Torsgatan 30

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör