Söderleden 5

Hullsta , Sollefteå
Spara Dela
Spara Dela
Yta

110 - 320 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Effektiva ytor för kontor, förråd och verkstad om 110 kvm - 320 kvm. Möjlighet finns att hyra ytterligare uppställningsyta.

Möjlighet att hyra funktionella kontors- förråds- och verkstadslokaler samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till riksväg 90. Lokalerna är av blandad storlek och skick samt kan anpassas efter verksamhetsbehov från nästkommande hyresgäst. De är fördelade över en huvudbyggnad med kontor, förråd och verkstad samt en garagebyggnad lediga garagefack. I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 110 320

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Föraren 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Sollefteå kommun har cirka 19471 invånare (2019). De centrala i staden utvecklades starkt efter millennieskiftet genom öppnandet av de två galleriorna Prima Galleria Gallerian och Citygallerian. Stax söder om Sollefteås centrum, ca 1 km från stadens centrum ligger denna fastighet. Området heter Hullsta där de västra delarna av området utgörs av ett industiområde för lättare industi, men även handel av sällansköpsvaror har till viss del etablerat sig. Här finns etablerade företag så som Mekonomen, Ivars Bil, Åhmans färg och Unanders Motor. Kommunikationerna är goda då fastigheten angränsar mot riksväg 90 och påfarten nås inom 200 meter.

Närservice:

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, mindre industrier och handel med sällansköpsvaror. Närmsta restaurang är Västanbäck rest. & pizzeria som nås inom några hundra meter. Full service nås i Sollefteå centrum ca 1 km från lokalen och erbjuder en fin blandning av butiker, resturanger, bankservice mm.

Kommunikationer

Bil: Söder ut ligger Sundsvall som ligger på ca 12 mil avstånd. Nordost ligger Örnsköldsvik och dit är resan ca 9 mil. Tåg: Om du ska resa till Sollefteå med tåg är närmaste tågstation som trafikeras av persontåg i Kramfors. Sträckan mellan Kramfors och Sollefteå trafikeras sträckan av busstrafik. Buss: Med lokaltrafiken åker du bekvämt inom centralorten, med länstrafiken till orterna runt omkring. Närmsta busshållplats angränsar till fastigeheten och nås inom 1 min. Flyg: Från Stockholm tar det drygt en timme att ta sig till Sollefteå. Höga Kusten Airport (Kramfors-Sollefteå Flygplats) ligger vid Ångermanälven, 22 km från Kramfors och 33 km från Sollefteå.
Söderleden 5

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler från Nordic PM AB