Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor
Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor
Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor
Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor
Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor
Farstaplan 2, Farsta, Farsta - Kontor

Farsta | Farsta

Favorit Dela

Farstaplan 2

Ljus lokal med närhet till allt.

Beskrivning

Här sitter ni i hjärtat av Farsta Centrum med närhet till restauranger, service och utmärkta kommunikationer. Ljusa lokaler med stora fönsterpartier som kan anpassas helt efter kommande hyresgästs önskemål. Kontoret ligger på fyra trappor med generös takhöjd samt väl tilltagen designmanual gör att ni kan anpassa lokalen och skapa ett eget uttryck.
  • Total yta

    474 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger mitt i Farsta Centrum, en av de största mötesplatserna i Stockholm. Med goda kommunikationer och ett stort utbud av service och restauranger har ni allt ni behöver för att trivas.

Närservice:

Farsta Centrum med sina 150 butiker har all den service som ni kan behöva och lite till. Här kan ni göra alltifrån att träna, utföra bankärenden, avnjuta en lunch eller bara umgås.

Kommunikationer:

o Tunnelbanestation Farsta ca 250m från entrén o Busstrafiknod 200m från entrén o 1 km till pendeltågsstation Farsta Strand o Närhet till Riksväg 73, Nynäsvägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Landvik

Magnus Landvik

magnus.landvik@al.se

072- VISA NR 072-216 54 19

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
al.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Farstaplan 2

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör