Lodgatan 9

Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lager i Hamnen.

Unikt nybyggnadsprojekt längs med Lodgatan i Hamnen. Här kommer en fastighet med generösa ytor att byggas.. Möjlighet till att vara med i ett tidigt skede och påverka utformningen av ert nya lager. I dagsläget kan vi erbjuda ytor från upp till ca 10 000 kvm. Mycket bra logistikläge med närhet till både motorvägen och Malmös mer centrala delar. Fastigheten ligger endast 2 km från Malmö Centralstation.

Ytor

  • Total yta:

    10000 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sockret 4

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett strategiskt logistikläge i Hamnen med nära till Malmö Centrum. Lodgatan ligger i nära anslutning till Västkustvägen och enkelt att ta sig ut på ringvägarna och motorvägen med bil. Inom promenadavstånd finns busshållsplatser där bussar kan ta dig runt de mer centrala delarna av Malmö.

Lodgatan 9

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor