Ekholmsvägen 34 - Kontor
Ekholmsvägen 34 - Kontor
Ekholmsvägen 34 - Kontor
Ekholmsvägen 34 - Kontor

SKÄRHOLMEN

Favorit Dela

Ekholmsvägen 34

Kontor för det mindre företaget intill Skärholmens Centrum.

Beskrivning

På entréplan precis intill Skärholmens Centrum ligger detta kontor om 130 kvm beläget. Planlösningen består av tre rumsindelade kontor, ett konferensrum och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Lokalen har många fönster som ger ett bra ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö. Kontoret passar perfekt för det lilla företaget. Skärholmens Centrum erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger med smaker från olika världsdelar.
  • Total yta

    130 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Skärholmens Centrum, som ligger bara runt hörnet av fastigheten , bytte i samband med sitt 40-årsfirande 2008 namn till SKHLM-The Capital of Shopping. Vilket har satt nivån för området. Där finner du all service du kan tänka dig! Ett brett utbud av service, restauranger och shopping. På andra sidan E4:an ligger hela Kungens Kurva med bland annat världens största IKEA-varuhus. Tillsammans utgör regionen den största för shopping i Stockholmsområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är Skärholmens grönaste fastighet i dubbel bemärkelse. Först och främst för den gröna fasaden men även för de omfattande miljöåtgärder som gjorts.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ekholmsvägen 34

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör