Vasavägen 3

Rosenlund , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

500 - 3 460 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Vargön 6 är den nya samlingsplatsen för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk.

Här tar sig du och dina medarbetare enkelt till och från arbetsplatsen via E4an och slipper alla köer inne mitt i stan. Tillgång till parkering via parkeringsgarage som är beläget under huset för att maximera effektiviteten. Tanken är att hållbara- och energismarta material ska vara ett ledmotiv för hela projektet. Solceller ska finnas finnas på taket, varför köpa el när man kan producera egen? Går du som vi igång på det här projektet så kontakta någon av våra trevliga lokalförmedlare så berättar de mer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 3 460

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kallhyra

Utförande

Planlösning:

Byggnaden kommer bestå av 2 plan. Båda planen kommer få ett härligt ljusinsläpp då alla fönstren går från golv till tak. Plan 2 kommer även att få takfönster som ger extra ljus. Entrén ska vara pampig och smart utformad så att man som kund på besök känner sig extra välkommen. Planlösningen kommer utformas allt eftersom och tanken är att du som hyresgäst ska vara med och bestämma från start.

Omgivning

Företag i närheten:

NCC, Anticimex, NetonNet, Concept, Kinnaprs, Holmgrens etc.

Närservice:

Finns endel närservice i området så som Cirkel K, Sibylla, RC Hotel Sports & Business, resterande finns ca 2 minuters bilfärd.

Skyltläge:

Mot E4an

Kommunikationer

Linjebuss 1
Vasavägen 3

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent