Linta Gårdsväg 5

Riksby , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Gillar du att spela Padel? Behöver du hyra kontorslokal? Här har vi lösningen. Fastoffice erbjuder rum i en enkel men funktionell kontorsgemenskap.

Snart öppnar den nya Padelbanan i Bromma och i nära anslutning finns möjlighet att hyra kontorsrum i vår kontorsgmenskap.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    12 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Riksby 1:3

Byggår:

1959

Våningsplan:

3 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt anslutning till Bromma Flygplats.

Närservice:

Padel bana Nyöppnat hösten 2021.

Kommunikationer

10 min gångavstånd till Brommaplan med bussar och T-bana.
Linta Gårdsväg 5

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB