Kontorsrum (rummet intill då hyresgästen inte flyttat än)
Korridor
Konferensrum
Lounge rum
Trapphus
Trapphus
Entrédörr mot Krossgatan
Hitta hit!

Vinsta Företagsområde | Vällingby

Favorit Dela

Krossgatan 22B

Trevligt och fräscht kontor i hotellmiljö med tillgång till konferensrum, lunchrum m. m. på bästa läge i Vinsta Företagspark.

Beskrivning

Kontoret ligger beläget på plan 3 som nås av större personhiss. Kontorsrummet är 31m² med tillhörande 31m² gemensamhetsutrymmen. Rummet är möblerat med ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorsmöbler. Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Krossgatan i Vinsta Företagspark. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på bra adress med närhet till det mesta. På våningsplanet har vi kontor i hotellmiljö med väl etablerade företag. Gemensamma utrymmen med konferens och lunchrum är fullt utrustade med moderna kontorsmöbler. Fiber draget till kontoren och wifi tillgängligt i gemensamhetsutrymmena. Totalhyra för kontoret med samtliga tillägg såsom fastighetsskatt, värme/va, el, inkl. gemensamma utrymmen så som konferensrum/lunch/toalett är från 5.658:- /mån exkl. moms. Lokalen nås via hiss från entréplan samt från parkeringen in mot gården.
  • Total yta

    62 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 31
Övrigt 31

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

900

Hyreskostnad:

900 kr/m²/år. Grundhyra 55.800kr/år. Värme/VA 6.820kr/år. Fastighetsskatt 1.302kr/år. El 3.968kr/år. Totalhyra per månad 5.658:- plus moms


Utförande

Byggår:

1990

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

3 av 4

Antal rum:

1

Planlösning:

Stor välkomnade entré med kontorsrum som ligger på vänster och höger sida om den omfamnande gemensamhetsytan. Konferensrum, kapprum, lunchrum, wc som delas av de andra hyresgästerna på planet. Rummets ena sida består av fönster i norrläge.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Andra företag i närheten är bla Posten, Coop Forum, SATS, Volvo, Bilprovningen, Willys, Land Rover & Jaguar, restauranger, frisörer, läkare, m.m.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vad som mer talar för Vinsta är närheten till såväl stort köpcentrum i Vällingby men även naturen med stora grönområden bara ett stenkast från Mälaren.

Företag i närheten:

Andra företag i närheten är bla Posten, Coop Forum, SATS, Volvo, Bilprovningen, Willys, Land Rover & Jaguar, restauranger, frisörer, läkare, m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i närheten till fastigheten. Mycket goda kommunikationer erbjuds med buss och tunnelbana.

Närservice:

Posten, flertalet lunchrestauranger, hotell, gym, frisör, o.s.v

Kommunikationer:

Det är lätt att komma till och från Vinsta i och med att området har egen tunnelbanestation och ett stort antal busslinjer med bekvämt gångavstånd från vår fastighet. Goda anslutningsvägar till flygplatserna BROMMA och ARLANDA hör också till de stora fördelarna med Vinsta.


Övrig information

Övrigt:

Vinsta Företagspark har ett betydande framtidsläge. Vid färdigställande av E4/förbifart Stockholm kommer Vinsta att ligga mitt i skärningspunkten som binder samman de norra och södra delarna av Stockholm. Förbifarten går från Kungens Kurva i söder till Häggvik i norr. Sträckan Vinsta- Skärholmen beräknas ta cirka 7 minuter med bil.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Johan Johansson

VD

Johan Johansson

johan.johansson@fabamo.se

08-3 VISA NR 08-380192

0708 VISA NR 0708-112582

Marknadsförs av Fabamo AB
fabamo.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krossgatan 22B