Södra Porten
| MÖLNDAL

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 1

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  345 m²

 • Hyra:
Flexibel lokal med mycket goda förutsättningar att moderniseras och anpassas med planlösningar som passar tillträdande hyresgästs önskemål. Lokalen är belägen i företagsparken Södra Porten. I anslutning till fastigheten finns en bemannad reception samt utmärkta konferensmöjligheter.
 • Total yta

  345 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mölndal Snödroppen 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. Södra Porten är en växande företagspark belägen mellan Mölndal och södra Göteborg. Företagsparken har ett bra skyltläge intill E6/E20 och Södra Porten erbjuder dig och ditt företag attraktiva och flexibla kontorslokaler i en expansiv miljö.

Närservice:

I Södra Porten finns två lunchrestauranger. Fastigheten ligger i anslutning till en friskvårdsanläggning och grönområden. Med två minuters bilresa når du Mölndals innerstad och köpcentrumet Mölndals Galleria med ett flertal butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6/E20:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil och två minuter till Mölndals centrum. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Vägbeskrivning:

Kör E20/E6 söder ut följ skylt mot Malmö, håll till vänster på Kungsbackaleden följ skylt mot Sjukhus, kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Lackarebäcksmotet ca 300 m, håll till vänster på Ågatan följ skylt mot Göteborg ca 30 m, kör vänster in på Järnvägsgatan ca 70 m kör höger in på Flöjelbergsgatan ca 190m.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Alexander Sideby

Förvaltare

Alexander Sideby

alexander.sideby@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 70 246 16 77

Moa Corse

Förvaltningsassistent

Moa Corse

moa.corse@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 76 140 96 31

Marknadsförs av Nyfosa AB
Flöjelbergsgatan 2
43135 Mölndal
nyfosa.se
Flöjelbergsgatan 1