Södertälje
| Södertälje

Favorit Dela

Sydhamnsvägen 46

Rymlig lokal om 421 kvm med goda avdelningsmöjligheter.Tidigare har lokalen nyttjats för bilhandel men den lämpar sig väl för ett flertal verksamheter.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    200 - 421 m²

  • Hyra:
Ytorna består av ett mindre kontor i direkt anslutning mot en av de öppna hallarna där även en mycket lämplig kundentré finns. In och urlastning sker smidigt via de två markportarna (ca 3 meter i bredd). Takhöjden i lokalen mäter ca 3 meter. Idag finns pentry och kontor i lokalen. Som hyresgäst har man även tillgång till de gemensamma ytorna i byggnaden som består av pentry och wc. Tillgång till dessa ingår i hyran. Möjlighet till asfalterad uppställningsyta och parkeringsplatser finns i anslutning till byggnaden. Lokalen har ett strategiskt läge ca 3 min från E4/E20, nära Södertälje Hamn och Södertälje Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.
  • Total yta

    421 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 421

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sextanten 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger området Södra, ca 3 km sydost om Södertälje centrum i stort och uppbyggt industriområde. Området ligger längs E4:an och stäcker sig över både den östra och västra sidan, samt angränsar mot Södertälje hamn (Igelstaviken) i öster. Den samlade industribebyggelsen i området sträcker sig som ett ca 3 km långt bälte ända in till stadens centrum. I den norra delen av hamnen pågår ett detaljplanearbete för att utveckla bostäder med ett sjönära läge. Den befintliga industiytan ska utvecklas till ett attraktivt bostadsområde.

Närservice:

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, större indrustrier som Scania, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Bland annat Jacobs Restaurang inom några hundra meter samt populära Glashyttans värdshus som är väl värt ett besök. Även service som Willys mataffär, Scandic hotell, Friskis & Svettis och Circle K nås inom ett par 100 meter.

Kommunikationer:

Buss: Närmaste busshållplats nås inom 500 m och trafikeras av linjerna 754, 802 samt 788. Från Södertälje station tar resan med buss till Sydhamnsvägen 46 ca 20 min. Tåg: På gångavstånd, ca 1 km meter ligger pendeltågsstationen Södertälje hamn. Resan till Stockholms centralstation tar ca 40 min.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Sydhamnsvägen 46

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör