Gunnebo | Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 2

Beskrivning

Rymlig och flexibel lokal på nästan 2000 kvm som går att anpassa till flera olika användningsområden, så som kontor, lager eller utbildningsyta. Det finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskick, inredning etc. I anslutning till fastigheten finns utmärkta konferensmöjligheter, restauranger samt parkeringsmöjligheter.
  • Total yta

    1798 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tulpanen 3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. Södra Porten är en växande företagspark belägen mellan Mölndal och södra Göteborg. Företagsparken har ett bra skyltläge intill E6/E20 och Södra Porten erbjuder dig och ditt företag attraktiva och flexibla kontorslokaler i en expansiv miljö.

Närservice:

I Södra Porten finns två lunchrestauranger. Fastigheten ligger i anslutning till en friskvårdsanläggning och grönområden. Med två minuters bilresa når du Mölndals innerstad och köpcentrumet Mölndals Galleria med ett flertal butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6/E20:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil och två minuter till Mölndals centrum. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Vägbeskrivning:

Sväng av motorvägen E6 vid södra Mölndal, mot Göteborg V. Kör Söderleden och följ skyltalrna mot Riskulla. Tag av från Söderleden vid Pepparedsleden kör höger. Kör Aminogatan ett par hundra meter tills du har fastigheten på höger sida.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Alexander Sideby

Förvaltare

Alexander Sideby

alexander.sideby@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 70 246 16 77

Moa Corse

Förvaltningsassistent

Moa Corse

moa.corse@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 76 140 96 31

Marknadsförs av Nyfosa AB
nyfosa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Flöjelbergsgatan 2