Betonggatan

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

121 - 580 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Nyckelfärdiga moderna kontorslösningar om 121-580 kvm med fantastisk utsikt! Med närhet till service såsom parkering, livsmedelsbutik, restauranger.

Multihuset Bryggan är beläget i det växande området på Limhamns läge. Kontorslokalerna hittas på den nordöstra och sydvästra sidan av byggnaden utemot Övägen och Betonggatan. Det är tre kontors-vånigar med utsikt över vattnet. Flexibla kontorslösningar från 121-580 kvm. Det är fina nyckelfärdiga lokaler med heltäckningsmatta, vitmålade väggar, wc och pentry. Kontoren lämpar sig för både privata kontor och öppna verksamheter såsom psykologer/hälsomottagning och utbildningsverksamheter. Fastigheten innehåller många olika funktioner b.la. finns det tandläkare, vårdcentral, apotek, kirurgmottagning/åderbråcksklinik, livsmedelsbutik förskola, p-hus och bostäder.

Övrig information

Övrigt:

Hör av er för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 121 580

Ytbeskrivning

Vi har varierande kontorsytor i olika storlekar från 121 kvm till 580 kvm.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
WC
Besöksparkering

Ekonomi

Tillträde:

Lokalen är tillgänglig

Hyresinformation:

Hyresnivå beror på lokalens läge och storlek, kontakta oss gärna för hyresinfo.

Utförande

Planlösning:

Flexibla planlösningar.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ca 80 P-platser i källaren och ca 270 P-platser fördelade på plan 2-4. Multihuset Bryggan har cykelparkering inomhus

Närservice:

Service såsom: Cykelparkering, parkering, vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. Det finns även Restauranger och gym i området.

Kommunikationer

Limhamns Läge ligger inom en radie av ca fem km till Malmö C, Triangeln och Hyllie Station, som är de största kollektivtrafikförbindelserna i Malmö. Närmaste busshållplats ligger bara 70 meter från huset. Där tar du lätt busslinje 32 & 33 in till centrala Malmö.
Betonggatan