6 46 | Limhamn

Favorit Dela

Betonggatan

Multihuset, Limhamns läge. Flexibla kontorslösningar mellan 87-1700 m2. Lokalerna har möjligt att anslutas mellan olika våningar med interna trappor.

Beskrivning

Multihuset Bryggan är beläget på Limhamns läge. Fastigheten innehåller många olika funktioner. Planerad inflyttning i huset är i slutet av 2019. I samband med detta planeras även en förskola att öppna i huset. Flera andra aktörer flyttar även in, såsom COOP, Apcoa och en vårdcentral. Kontor Kontorslokalerna hittas på den nordöstra och sydvästra sidan av byggnaden utemot Övägen och Betonggatan. Kontoren lämpar sig för både privata kontor och öppna verksamheter såsom psykologer/hälsomottagning och utbildningsverksamheter. Det är tre våningar kontor, belägna på plan 2-4. Flexibla kontorslösningar från 87 kvm till 1700 kvm. Lokalerna har möjligt att anslutas mellan olika våningar med interna trappor. Några av kontoren har sjöutsikt mot Öresundsbron. Café/butikslokal om ca 100 kvm har möjlighet att etablera sig i markplan. Miljö När du väljer miljöcertifierade lokaler tar du ansvar för en hållbar utveckling. Ditt miljöansvar genererar lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke och nöjda medarbetare som mår bra och presterar på topp. Miljöcertifieringen blir ditt kvitto För Multihuset är miljömålen högt ställda. Genom miljöcertifiering BREEAM Very Good får du ett objektivt kvitto på att fastigheten håller hög kvalitet och verkligen lever upp till de högt ställda miljömålen. Låg energianvändning – ett gemensamt mål I Multihuset på Limhamn finns alla förutsättningar för dig som hyresgäst att arbeta klimatklokt. Här mäts till exempel el, värme och kyla individuellt. Den höga tekniska standarden ger låga driftskostnader, flexibla lokaler och ett gott inomhusklimat. Likaså innebär miljöcertifieringen att inomhusmiljön är hälsosam för dig och dina kollegor. En flytt hit är ett positivt ställningstagande för hållbarhetsfrågor, vilket stärker varumärket. Låg energianvändning – lägre kostnader och koldioxidutsläpp Miljömässigt bra materialval – ett hållbart samhälle Sunt inomhusklimat – lägre sjukfrånvaro Individuell mätning av el och värme/kyla – betala bara för den egna verksamheten Miljöutbildning för hyresgästen – lägre miljöpåverkan Hållbara hyresavtal – lägre miljöpåverkan.
  • Total yta

    1700 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 87 1 700

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ca 80 P-platser i källaren och ca 270 P-platser fördelade på plan 2-4. Multihuset Bryggan har cykelparkering inomhus

Närservice:

Service såsom: Cykelparkering, parkering, vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. Det finns även Restauranger och gym i området.

Kommunikationer:

Limhamns Läge ligger inom en radie av ca fem km till Malmö C, Triangeln och Hyllie Station, som är de största kollektivtrafikförbindelserna i Malmö. Närmaste busshållplats ligger bara 70 meter från huset. Där tar du lätt busslinje 32 & 33 in till centrala Malmö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

IB

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se

040- VISA NR 040-631 04 20

GA

Gustav Adielsson

gustav.adielsson@eurocorpfastigheter.se

076- VISA NR 076-176 07 00

Marknadsförs av Fastighets AB Trianon
trianon.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Betonggatan