Hisings Backa

Favorit Dela

Transportgatan 37 B

Logistiklokal i toppskick - Hisings Kärra.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    5 442 m²

  • Hyra:
På bästa läge i Hisings Kärra kan vi nu erbjuda en Logistiklokal i toppskick. Perfekt för hyresgäst som vill ha en egen byggnad nära stan. Lokalen ligger helt nära E6. Totalt är byggnaden på 5 442, fördelat på lager och kontor. Lokalen har 5 vädertätade lasthus samt en markport. Väl tilltagen gårdsyta utanför lastbryggorna. Takhöjden är 8 meter fritt under balk. Hela fastigheten är inhägnad. Kontoret ligger på ett entresolplan ovanför lastnings-lossningsytan. Kontoret leder ut till rejäl terrass med utsikt mot Göta älv, terrass på två sidor av byggnaden. Riktigt fräscha kontorsytor, rumsindelat i nuläget. Ett av pausrummen och stort konferensrum vetter ut mot älven. Här finner du även omklädningsrummen. På markplan vid entrén finns showroom samt ett kontorsrum. Gott om parkeringsplatser.
  • Total yta

    5442 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns bland annat handel, logistik/lagerverksamhet och verkstäder.

Närservice:

Bäckebol Center med över 25 butiker och IKEA på promenadavstånd ligger på fem minuters gångavstånd. Gott om lunchrestauranger i området.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Till Göteborgscentrum tar det 10-15 minuter med bil. Busshållplats 100 meter från fastigheten, linjerna 40 och 311 trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Modern logistikfastighet i mycket gott skick. Fastigheten har ett attraktivt läge nära E6, mellan avfarterna 80 och 81.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lisette Wik

Lisette Wik

lisette.wik@castellum.se

+463 VISA NR +46317066512

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Transportgatan 37 B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör