Kungsgatan 41 - Kontor
Kungsgatan 41 - Kontor
Kungsgatan 41 - Kontor
Kungsgatan 41 - Kontor
Kungsgatan 41 - Kontor

GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 41

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. Här sitter man med närhet till all tänkbar service. Spårvagn och buss stannar nästan direkt utanför huset (domkyrkan) och Kungsportsplatsen ligger alldeles i närheten. Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken ligger även de på några minuters gångavstånd. Här finns 12 rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Vi erbjuder tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och WC. Internet, drift, fastighetskatt och kaffe ingår också i hyran. Inte nog med detta, det finns en härlig terrass i huset där ni kan njuta av er kaffe eller varför inte en AW med kollegorna i huset. Visst låter det bra? Dessutom är det kort bindningstid. Perfekt för dig som är nystartad eller som tröttnat på att ha kontoret hemma. I dagsläget finns 16 och 34 kvm ledigt. Välkommen att kontakta Lizet Schoultz för mer information samt bokning av visning.
  • Total yta

    16 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge inom Vallgraven med restauranger och shopping utanför entrén.

Närservice:

All service i närheten.

Kommunikationer:

Nära till Centralstationen och Brunnsparken med all kommunikation, ca 5-10 minuters promenad. Hållplats även alldeles utanför.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JB

Uthyrare

Jonas Bodvall

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839479

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungsgatan 41

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör