Väster
| Jönköping

Favorit Dela

Barnarpsgatan 31

Centralt belägen verksamhetslokal i gatuplan mitt i Jönköpings växande stadskärna.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Hyra:

  Kallhyra

 • Storlek:

  172 m²

Lokalen lämpar sig väl som butik eller kontor som behöver ett centralt utgångsläge. Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns i närområdet.
 • Total yta

  172 m2


Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Lokalen är genomgående ljus och fräsch och har tidigare använts av en skönhetssalong. Lokalen är idag uppdelad i tre enskilda rum i gatuplanet varav ett är pentry. En trappa ner finns yta som lämpar sig väl som tex konferensrum, arkiv, varulager. Möjlighet finns även att i samråd med fastighetsägaren anpassa lokalen utefter din verksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har bra läge med en omgivning som utgörs av b.la kontor, butiker, bostäder, restauranger och gym.

Företag i närheten:

Västanhem, Libandeli, Pressbyrån,

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet

Kommunikationer:

I det direkta närområdet, finns hållplats för citybussar med frekventa avgångar. Resecentrum och tågstationen når du inom ca fem minuters promenadavstånd.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Barnarpsgatan


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
Östra Storgatan 3
55321 Jönköping
quadrent.se
Barnarpsgatan 31

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör