City | Stockholm

Favorit Dela

Birger Jarlsgatan 12

Lokal med ett av Stockholms bästa läge och två balkonger ut mot Birger Jarlsgatan!

Beskrivning

Denna lokal ligger högst upp i huset på Birger Jarlsgatan 12, precis mellan Stureplan och Nybrokajen. Befintlig planlösning är rumsindelad som går att öppna upp något, två toaletter, pentry samt två fantastiska balkonger ut mot Birger Jarlsgatan. Totalt består lokalen av 8 arbetsrum varav två lite större med balkong i direkt anslutning. Nuvarande hyresgäst har renoverat lokalen till en väldigt hög standard. Tillträde kan ske enligt överenskommelse.
  • Total yta

    160 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Styckjunkaren 6

Våningsplan:

6 av 6


Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.


Omgivning

Närservice:

I närheten till fastigheten hittar du all tänkbar service både i form av restauranger och butiker. Detta läge är väldigt nära de flesta restauranger och butiker i city,

Kommunikationer:

T-bana: Röd linje ca 50 meter från entré. Buss: Buss nr 2 stannar ca 50 meter från entrén. Även buss nr 1 finns vid Stureplan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

GH

Gustav Hellströmer

gustav@newproperty.se

0709 VISA NR 0709-634671

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Birger Jarlsgatan 12

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör