Stora torget 6

Sala centrum , Sala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Öppen och ljus i Sala centrum. Perfekt för butik, kontor eller lekland.

Ljus och trivsam butikslokal med ett mycket bra läge mitt i Sala centrum. Lokalen har ingång från gallerian och ligger på plan 1 tillsammans med Intersport, KappAhl, Sala Optik samt Tizo Sushi. För hyresgäster finns möjlighet att hyra extra lager/förrådsyta i byggnaden och leveranser sker via den gemensam lastkajen på baksidan av gallerian. För de lokaler som saknar eget skyltfönster i anslutning till butiken finns möjlighet till detta. Ytskikten är välhållna och det är möjligt med ett snabbt tillträde om så önskas då lokalen står tom idag. Lokalen lämpar sig väl för de flesta typer av handel och service. Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och erbjuder ett varierat utbud av butiker och service. Sammantaget finns idag 14st butiker och utöver dessa finns även restaurang, café och ytterligare service. Gratis parkering finns i anslutning till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 400 avgiftsfria parkeringsplatser.

Ytor

  • Total yta:

    800 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hantverkaren 1

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gallerians läge är bästa tänkbara då den ligger mitt i Sala centrum vid stora torget. Under 2012 genomfördes en stor ombyggnation av hela gallerian, vilket har gett den ett modernt uttryck. Marknadsområdet för gallerian sett till upptagningsområdet Sala-Heby omfattar ca 35 000 invånare. Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och har med hjälp av sina starka hyresgäster bidragit till en ökning av Salas handelsindex för sällanköpsvaror. Sala har haft en positiv befolkningsutveckling sedan 2005 och har idag ca 2300 invånare.

Närservice:

Övervåning: Sala Optik, Tizo Sushi, Intersport, Kappahl Undervåning: Kicks, Apoteket, Blomsterverksta, Haket IT Store, Guldfynd, H&M, Café Mercato, Nikita Hair (Frisör), Sibylla, Ur & Penn, Skomakare, KappAhl, EuroSko.

Kommunikationer

Tåg: Tågstationen i Sala nås inom 700 m. Buss: Närmsta busshållplats finns inom 200 m från gallerian. Bil: Med bil är det 3 mil till Västerås och ca 6 mil till Uppsala.
Stora torget 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB