Skogskyrkogården | Enskede

Favorit Dela

Sockenvägen 477

Kontor med rumsindelad planlösning bra beläget intill Skogskyrkogårdens T-banestation. Fyra p-platser ingår i hyran!

  • Total yta

    225 m2


Utförande

Planlösning:

Du möts du av välkomnande entré med möjlighet för väntande besökare att slå sig ned. Planlösningen är rumsindelad och ytan fördelas över 9 rymliga arbetsrum samt ett större konferensrum för ca 10 personer som går att dela av med en vikvägg. Här finns även ett rymligt pentry med matplats för ca 8-10 personer. Övrig yta består av 2 wc, duschrum med duschkabin, städförråd samt förråd där ventilationsaggregatet är placerat. Ytskikten utgörs av textilmatta i korridorstråk och kapprum, laminatgolv i träimitation i arbetsrummen samt linoliumgolv i det stora konferensrummet och pentryt. Korridorstråket har undertak för behaglig akustik med infälld belysning. I det flesta arbetsrummen har däremot takhöjden bevarats. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i direkt närhet till Världsarvet Skogskyrkogården som sedan 1994 finns upptagen på Unescos världsarvslista som består av kultur- och naturminnen så värdefulla att de är en angelägenhet för hela mänskligheten. Världsarvet Skogskyrkogården är ett välbesökt turistmål och ett av Sveriges totalt 15 världsarv. Skogskyrkogården skapades av arkitekterna Gunnar Asplund och Sigurd Lewerentz. Det är inte långt till Nackareservatet med fina promenadstråk, lugn och rekreation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I hyran ingår 4 st p-platser på innergården.

Närservice:

I närområdet finns bland annat pizzeria, ICA-butik, apotek, gym, simhall, frisör, blomsterhandel och samt en välbesökt thaikrog. Gångavstånd till Tele2-arena, en av världens mest moderna multiarenor, med ett gediget serviceutbud såsom restauranger, butiker med mera.

Kommunikationer:

Skogskyrkogårdens tunnelbanestation snett över gatan samt busslinje 161 (Gröndal - Bagarmossen) passerar strax utanför porten gör detta till ett mycket bra kommunikativt läge. De fyra p-platserna som ingår i hyran gör detta kontor attraktivt även för den bilburne.


Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sockenvägen 477

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör