Vingåker | Vingåker

Favorit Dela

Köpmangatan 14

Butikslokal med bästa läge i Vingåker uthyres! Härlig takhöjd, fint skyltfönster samt tillhörande lager!

Beskrivning

Lokalen passar som hantverkarlokal med showroom/butik eller som butik med tillhörande lager/kontor.
  • Total yta

    210 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 110
Lager/Logistik 100

Utförande

Byggår:

1955

Planlösning:

Lokalen har en fin butiksdel med generös takhöjd och stora skyltfönster om ca 110 m². Det finns också en tillhörande källaryta om ca 100 m² för lagerhållning. I lagerdelen finns ett trinettkök och wc. Lokalen skulle exempelvis passa för en hantverkare som har behov av lager och lite kontor samt showroom/butiksdel eller för en ren butiksverksamhet för diverse olika verksamheter med behov av lager.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Två garageplatser finna att hyra i huset för ca 450 kr/mån exkl. moms. Annars parkeringsmöjligheter på kringliggande gator.

Närservice:

Cross frisörer finns i huset. Kims Thaiwok över gatan samt Restaurang Salambo, Ica Supermarket och Webhallen alldeles intill. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje år. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!

Kommunikationer:

Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.


Övrig information

Övrigt:

Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Köpmangatan 14

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör