Rejmyre | rejmyre

Favorit Dela

Glasbruksvägen 43 A

I en fridfull miljö finns nu chans att hyra en lokal som lämpar sig för boenden av olika slag. Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

Beskrivning

Husets byggdes år 1981.
  • Total yta

    362 m2


Utförande

Byggår:

1981

Planlösning:

Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen. Lokalarean utgörs av fyra sammanslagna lägenheter varav en av dem saknar kök. Alla lägenheter sitter ihop och det går att gå emellan dem. Till varje lägenhet hör en mysig uteplats på baksidan med egen access via balkongdörr. Varje lägenhet är utrustad med Wc och dusch på bottenvåningen. Köken är fullt utrustade med spis, ugn kylar och frysar. På det övre våningsplanet finns de flesta av sovrummen samt även wc till varje lägenhet. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en lämplig verksamhet för lokalen. Ventilation: Mekanisk frånluft.


Omgivning

Omgivning/natur:

Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, kostrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tre p-platser utomhus ingår i hyran.

Närservice:

Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.

Kommunikationer:

Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.


Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran. Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Glasbruksvägen 43 A

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör