Sollentuna
| Sollentuna

Favorit Dela

Tingsvägen 13

517 kvm kontor i ett plan med alla möjligheter.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  517 m²

 • Hyra:
Lokalen ligger på plan 11 av 15. Här har du 517 kvm på ett plan. Fönster i alla väderstreck. Stora fönster som ger bra ljusinläpps och rymdkänsla.
 • Total yta

  517 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tabellen 7

Byggår:

2020

Våningsplan:

11

Planlösning:

Öppetlandskap.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger intill Sollentuna station bara 3 min gångavstånd. Går man lite längre så kommer man fram till Sollentuna Centrum. Här finner du all service som restauranger och butiker. Finns hotell i området. Närhet till en park och om man går lite längre så kommer man fram till vatten.

Närservice:

Sollentuna centrum.

Kommunikationer:

Är du tillräckligt snabb kan du stänga av datorn samtidigt som pendeltåget rullar in på perrongen. Och ändå hinna med tåget. Färgskrapan ligger nämligen praktiskt taget bara några meter från Sollentuna station. På den här sidan av järnvägen pågår en stor förvandling som lyfter Tusbystråket och Malmvägen och Malmparken, Sollentunas framtida Stadspark. Där Sollentunamässan en gång låg byggs nya kvarter med både bostäder och kontor. Färgskrapan tillför inte enbart färg utan ger också liv och nya mötesplatser till området och en attraktivare stadsmiljö. Projektet genomsyras av ett högt miljötänkt där minskat klimatfotavtryck är en ambition i varje komponent. Det här är garanterat ett framtida landmärke för Sollentuna.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Leasing Manager

Matilda Öberg

matilda.oberg@newsec.se

070 VISA NR 070 794 07 98

Marknadsförs av Newsec
Stureplan 3, Box 7795
10396 Stockholm
newsec.se
Tingsvägen 13