Mältargatan 17

Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

333 m²

Hyra

1 300 kr/m²/år. Hyran är ca 1 300 kr/kvm/år. Det tillkommer: el, värme, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik

Nu finns en lagerlokal hyresledig i Kungsängen.

Nu finns en lagerlokal hyresledig i Kungsängen. Lokalen har en öppen yta med port om 3 meter hög samt en takhöjd om 6 meter. Bra läge nära påfarter till de större vägarna kring Uppsala samt endast 15 minuters promenad till centrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 333 1 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1300

Hyresinformation:

Hyran är ca 1 300 kr/kvm/år. Det tillkommer: el, värme, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Utförande

Planlösning:

Lokalen är en öppen yta med inkörsport om 3 meters höjd. Takhöjden är 6 meter i lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsängen ligger mellan Kungsgatan och stadsparken och här finns förutom mycket nybyggda bostäder lättare industri, handel och kontor.

Företag i närheten:

Här finns det bra service med en Willys butik nära samt nära centrum med ett generöst utbud av service.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med gång och cykelvägar in till centrum samt busstrafik längs Kungsgatan några minuter bort. Med bil tar du dig snabbt till påfarterna som leder till de större vägarna kring Uppsala. Det är ca 10 minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas buss- och tågkommunikationer.
Mältargatan 17