Drottninggatan 55 - Kontorslokal
Interiör från Tegelhuset
Ritning

NORRKÖPING

Favorit Dela

Drottninggatan 55

Kontorslokal mitt i city, nära till såväl stans restauranger för lunchmöten som parkeringsmöjligheter för era kunder och medarbetare.

Beskrivning

Nu bygger vi toppmorderna kontorslokaler mitt i city. Däribland den här lokalen om 317kvm. Läget ger er verksamhet stor synlighet och är beläget väl tillgängligt i markplan. Ljusinläpp från stora fönster i fasad och tak i entréstråket samt välbevarade detaljer från det gamla kvarteret med anor från 1800-talet behålls. Ritningen är ett förslag på hur kontoret skulle kunna se ut. Passa på att vara med och skapa er nya arbetsplats!
  • Total yta

    317 m2


Omgivning

Närservice:

Med Lyckankvarteren, Spiralen och Linden Köpcentrum har du Norrköpings bästa utbud precis utanför dörren.

Kommunikationer:

Parkeringsanläggningar, buss- och spårvagnshållsplatset samt gånganvstånd till tågstation ger dig goda kommunikationsmöjligheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Elisabeth Falk Olander

Förvaltare

Elisabeth Falk Olander

elisabeth.falk.olander@lundbergs.se

0709 VISA NR 0709 - 21 65 34

0709 VISA NR 0709 - 21 65 34

Marknadsförs av Lundbergs
lundbergs.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Drottninggatan 55

Om Lundbergs

Fastighets AB L E Lundberg är, med ett fastighetsvärde på cirka 20 mdkr, en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastigheterna har till stor del byggts i egen regi och består av 138 förvaltningsfastigheter fördelade på 10 kommuner från Stockholm i nordost till Göteborg i sydväst. Fastigheterna består främst av centralt belägna bostäder, kontors- och butikslokaler, med tyngdpunkt i storstadsregioner och universitetsstäder. Bolagets operativa verksamhet är indelad i tre regioner: Stockholm, Väst och Öst där huvudkontoret ligger i Norrköping. Den löpande förvaltningen och uthyrningen sker lokalt och fastighetsskötsel sker med egen personal vilket bidrar till en hög lokal närvaro hos våra hyresgäster.

Fler annonser från denna annonsör