KARLSTAD

Favorit Dela

Järnvägsgatan 3

På bästa adress, mitt i centrala Karlstad finns nu en helt nyrenoverad kontorslokal, redo att ta emot nästa hyresgäst.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  173 m²

 • Hyra:
På bästa adress, mitt i centrala Karlstad finns nu en helt nyrenoverad kontorslokal, redo att ta emot nästa hyresgäst. Öppna ytor, ljusa färger och härliga fönsterpartier med generöst ljusinsläpp skapar rum för kreativitet och inspiration. Lokalen på 173 m2 passar bra för 10-12 arbetsplatser. Här finns ett pentry med utrymme för matplats, ett mötesrum för 4 personer, förråd, städskrubb, kapprum och två toaletter varav en tillgänglighetsanpassad. Järnvägsgatan 3 ligger mitt i hjärtat av Karlstad. Här har ni nära till allt, såväl till träningspasset efter jobbet och de snabba lunchärendena i centrum som kundmöten på någon av stans trevliga restauranger. Två minuters promenad bort ligger Karlstad Centralstation och lokalbuss och parkeringsplatser finns precis runt hörnet. Välkommen!
 • Total yta

  173 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jägaren 14

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrala Karlstad. Större hyresgäster i fastigheten är Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Åhléns, McDonalds, Hemköp och SF-Bio.

Närservice:

Shopping, affärer, service, restauranger, caféer och nöjen finns i närområdet.

Kommunikationer:

Nära till Resecentrum med buss- och tågförbindelser.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Jerenius

Förvaltare

Carl Jerenius

carl.jerenius@lundbergs.se

011 VISA NR 011 - 21 66 78

0709 VISA NR 0709 - 21 66 78

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Drottninggatan 27
65225 KARLSTAD
lundbergs.se
Järnvägsgatan 3

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör