Linköping

Favorit Dela

S:t Larsgatan 9 A

Kontorsvåning i sekelskiftesstil i City.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    233 m²

  • Hyra:
Här i sekelskiftesvåning i anrikt hus från år 1905 på centralt läge finns stora möjligheter att skapa ett fantastiskt kontor för rätt verksamhet. Trägolv, dubbeldörrar och rum i fil är några av de karakteristiska dragen för denna lokal.
  • Total yta

    233 m2


Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Kontoret är beläget på våning tre och har två stycken entrér, en från gatan in till hallen samt en från innergården. Lokalen består av sex rum att fördela arbetsplatser, lounge och möten på. Här har ni till och med en egen balkong! Utöver detta ett stort kök i anslutning till den andra entrén från innergården. Även wc samt badrum finns i lokalen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Kommunikationer:

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.


Övrig information

Övrigt:

KV Blandaren 18. En större fastighet inrymmande representativa kontorslokaler samt lägenheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
S:t Larsgatan 9 A

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör