Handen
| Haninge

Favorit Dela

Handens stationsväg 19

Ljus kontorslokal med fönster åt två väderstreck.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  650 m²

 • Hyra:
Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.
 • Total yta

  650 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Våningsplan:

3

Planlösning:

Se bifogad fil.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Företag i närheten:

Nordea, pressbyrån, mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats finns att hyra separat.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen helt nära.

Skyltläge:

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

PE

Förvaltningsansvarig

Philip Eriksson

philip.eriksson@profi.se

072- VISA NR 072-204 61 80

SS

Fastighetskoordinator

Sofia Segolsson

sofia.segolsson@profi.se

070- VISA NR 070-171 25 26

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Handens stationsväg 19

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör