Haninge | Haninge

Favorit Dela

Handenterminalen 6

En kontorslokal med privat takterrass!

Beskrivning

I Handenterminalen sitter Ni mitt i centrum, ett stenkast från Handens pendeltågsstation, bussterminal, Haninge Centrum, Haninge Kommunhus och granne med Haningeterrassen, ett spännande projekt där 600 bostäder är under konstruktion. Etablera ditt företag i Handenterminalen!
  • Total yta

    176 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Våningsplan:

11 av 11

Planlösning:

Se bifogad fil.


Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Företag i närheten:

Nordea, Pressbyrån mfl.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.

Skyltläge:

Fasadskylt mot det nya utvecklingsområdet Haningeterrassen och direkt ut mot Handen pendeltågsstation med över 6 000 påstigande per dygn.


Övrig information

Övrigt:

Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Anna Gruneau

Anna Gruneau

anna.gruneau@profi.se

0709 VISA NR 0709-182 182

Marknadsförs av Profi Fastigheter
profi.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Handenterminalen 6

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör