Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 25

bromma

Kombilokal med lasthiss och terrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 229 m²

Information

Beskrivning

Hissen som servar alla våningsplan tar er högst upp i huset till denna trevliga lokal om 229 kvm. Konferensrummet och de fyra kontoren har glasade partier vilket leder ljuset ut mot mittkärnan och skapar en genomgående ljus lokal. Lokalen har en generös takhöjd som ger en härlig och luftig känsla. De välvda fönsterna i lokalen ger ett stort ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lokalen går utmärkt att använda som kombilokal. Smidig inlastning sker via lastkaj och lasthiss rakt in i lokalen. På den egna terrassen kan ni ta avnjuta en god lunch eller en kopp kaffe.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 229

Omgivning

Omgivning/natur

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Övrig information

Övrigt

En av de två huskroppar som fastigheten består av byggdes av bilfirman Lada från forna Sovjetunionen, där de huserade ett antal år. Idag har byggnaderna stora lokaler som är lätta att växa i, det finns även takterrass med utsikt över Bällstaån, i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.

Adolfsbergsvägen 25
Sökhjälp