Teknikringen 9 - Kontor
Teknikringen 9 - Kontor

Linköping

Favorit Dela

Teknikringen 9

Teknikringen 9 - Kontorshotell.

Beskrivning

Välkommen till T9 Creactive Spaces – Castellums företagshotell på Mjärdevi. En toppmodern arbetsplats för dig själv eller upp till ca 20 personer. Här möts företag i olika branscher i kreativa miljöer. Här skapar vi förutsättningarna för nätverkande som bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa. Här erbjuder vi tjänsterna för en enklare vardag så du kan fokusera på det du är bäst på! Vi har skapat ett flexibelt koncept för att passa ditt företag – alla dagar. Flexibla arbetsplatser På T9 finns ett flertal olika lösningar, allt från flexplatser till större enskilda kontor. Öka din yta i samband med att ditt företag växer och expanderar, minska din yta under tider du inte har lika stort behov av större lokaler. Förutom kontorsplatser finn det även flera olika mötesplatser. Passar ett informellt möte i soffan bäst eller behöver ni boka den största konferensen anpassad för upp till 30 personer? Till större event eller tillställningar finns även vår lounge tillgänglig att hyra för hyresgästerna på T9. Full service I T9 finns en bemannad reception som möter upp besökare och kollegor till er och sköter den dagliga servicen i huset. Receptionen finns även till hjälp för fika, lättare luncher eller annat ni behöver till era konferenser och möten. Det här ingår i vårt koncept: Flexibla arbetsplatser och mötesrum Worklounge Café Fri internetuppkoppling Kaffemaskiner med fritt kaffe, varuautomater Möjlighet att hyra möblerade kontorsplatser Tillgång dygnet runt Kontakta oss för att veta mer!
  • Total yta

    900 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 900

Omgivning

Omgivning/natur:

Tänk dig ett kontor på Teknikringen 9 - det absolut bästa läget i Science Park Mjärdevi! Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Science Park Mjärdevi är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Teknikringen 9

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör