Eriksberg
| Göteborg

Favorit Dela

Frihamnen 16 A

Rymlig kombinationslokal med strålande läge i Frihamnen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    450 - 2 128 m²

  • Hyra:
Rymlig kombinationslokal om 2128 kvm, med möjlighet att hyra ytor om 450 - 2128 kvm, med strålande läge i Frihamnen. Lokalens yta, som präglas av sitt rika ljus, fördelas på stora öpnna utställnings- och showroomytor samt kontors- och konferensrum. I övrigt har lokalen ett attraktivt läge alldeles intill älven med utsikt mot Södra Älvstranden. Fantastiskt läge i Frihamnen med närhet till såväl Hjalmar Brantingsplatsen som Nordstan och Centralstationen. Tillgång till all tänkbar service. Mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Närhet till stora leder.
  • Total yta

    2128 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 450 2 128

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Frihamnen 16 A


Omgivning

Omgivning/natur:

Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Närservice:

På övriga området finns en blandad verksamhet så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Kommunikationer:

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

RA

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Frihamnen 16 A

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör