YSTAD

Favorit Dela

Nils Ahlins gata 2 A

Rum på kontorshotellet uthyres.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Ett rum på ca 12 kvadratmeter uthyres. Du får tillgång tillgemensammt lunchrum och konferensrum. Bredbandsuttag finns i varje rum. Avtal tecknas med bredbandsleverantör. Kontorshotellet har bra tillgänglighet med hiss och HWC. Hyran är 36 000 kr + moms per år (3000 kr per månad) och då ingår värme, el och kyla. Gratis parkeringsplatser finns inom fastigheten och där är först till kvarn principen. För närvarande kan man parkera gratis på kommunens grusplan utanför huset.

Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på det populära Regementet som är en ny stadsdel med spirande företagsanda. Området huserar filmstudior, hotell, restauranger, skolor, bostäder och mindre butiker. Gångavstånd till strand och centrum.

Närservice:

I närområdet finns en bra lunchrestaurang. Sedan är Ystads station 6 min bort, där det mesta finns inom gångavstånd.

Kommunikationer:

Gångavstånd till busshållplats Regementet, där buss 2 tar ca 6 min till Ystad station. Ystad är en knutpunkt för resande mellan västra och östra Skåne. Med avgångar till Malmö varje timme, 20 minuters bilfärd till Malmö Airport och färjor till Polen och Bornholm är Ystad en populär stad både för turism och näringsliv.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Malmqvist

Erik Malmqvist

Erik.Malmqvist@hemso.se

040 VISA NR 040 636 48 05

Marknadsförs av Hemsö Fastighets AB
Box 24281, Linnégatan 2
10451 Stockholm
hemso.se
Nils Ahlins gata 2 A

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Fler annonser från denna annonsör