Alelyckan | Göteborg

Favorit Dela

Vattenverksgatan 13

Nyproduktion på totalt 3000 kvm. Kan delas upp och anpassas efter er!

Beskrivning

Nu finns en tomt tillgänglig i Gamlestaden, Alelyckan. Här finns en tomt på totalt 6003 kvm med möjlighet att bygga lokal om 3000 kvm och anpassa byggnaden efter nästa hyresgäst! Tomten är på 6003 kvm och fastighetsägaren har som förslag att bygga ca 3000 kvm lager- och kontorsbyggnad (se bild över planritningar). Men då det fortfarande bara är tomt finns det möjlighet att påverka typ av byggnad, storlek och utformning!
  • Total yta

    3000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 500 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlestaden 71:1

Byggår:

2019

Planlösning:

Flexibel - Nyproduktion.


Omgivning

Omgivning/natur:

I området sitter man mycket serviceverksamheter, lunchrestauranger och butiker. Här tar man sig dessutom in till Göteborgs centrum på 10 minuter och till Gamlestaden tar det endast 5 minuter.

Närservice:

I området finns mycket service - här finns bland annat Däckimporten, Vigab, Liba, Kretslopp & Vattens mätarverkstad, Alelyckans Sportcenter och Ebbes Second Hand. En bit bort finns också Willys, JYSK, ÖoB, Saray Grill & Kök, Orienthus och Lloyds Apotek.

Kommunikationer:

Bussen stannar 50 meter från tomten. Från hållplatsen Alelyckan går buss 78 och 173. Till Gamlestads Torg tar det endast 9 minuter. Precis utanför tomten går också Gamlestadsvägen och E45 som tar dig snabbt till Göteborg Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vattenverksgatan 13

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör