Skriv ut

Skapa PDF

Vattenverksgatan 13, Alelyckan

göteborg

Tomt på 6000 kvm i strategiska Alelyckan, Gamlestaden. Här önskar man uppföra en lager- och kontorsbyggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 3 000 - 3 000 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en tomt tillgänglig i Gamlestaden, Alelyckan. Här finns en tomt på totalt 6003 kvm med möjlighet att bygga och anpassa byggnad efter nästa hyresgäst! Tomten är på 6003 kvm och fastighetsägaren har som förslag att bygga ca 3000 kvm lager- och kontorsbyggnad (se bild över planritningar). Men då det fortfarande bara är tomt finns det möjlighet att påverka typ av byggnad, storlek och utformning!

Utförande

Planlösning

Nyproduktion.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 3 000 3 000

Omgivning

Omgivning/natur

I området sitter man mycket serviceverksamheter, lunchrestauranger och butiker. Här tar man sig dessutom in till Göteborgs centrum på 10 minuter och till Gamlestaden tar det endast 5 minuter.

Närservice

I området finns mycket service - här finns bland annat Däckimporten, Vigab, Liba, Kretslopp & Vattens mätarverkstad, Alelyckans Sportcenter och Ebbes Second Hand. En bit bort finns också Willys, JYSK, ÖoB, Saray Grill & Kök, Orienthus och Lloyds Apotek.

Kommunikationer

Bussen stannar 50 meter från tomten. Från hållplatsen Alelyckan går buss 78 och 173. Till Gamlestads Torg tar det endast 9 minuter. Precis utanför tomten går också Gamlestadsvägen och E45 som tar dig snabbt till Göteborg Centrum.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Vattenverksgatan 13
Sökhjälp