Skriv ut

Skapa PDF

Korsgatan 7, Inom Vallgraven

göteborg

Nu erbjuds en charmig kontorslokal på 161 kvm mitt i city - yteffektiv, härlig takhöjd mitt i centrum! Fina detaljer och bra ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 161 - 161 m²
Tillträde: 2019-12-09
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en charmig kontorslokal på 161 kvm mitt i city! Lokalen är belägen en trappa upp (utan hiss). Här sitter man med härlig rymd och bra takhöjd. Lokalen är välplanerad och yteffektiv - här sitter ni lätt 12-15 personer. Lokalen har 4 rum i varierade storlekar som kan användas som kontorsrum, konferensrum eller aktivitetsbaserade rum. I lokalen finns också två förråd, två toaletter och pentry med tillhörande lounge- och pausyta. Lokalen har härlig stukatur och fina, charmiga fönster som ger ett behagligt och bra ljusinsläpp.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Rumsindelad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 161 161

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter man mitt i händelserna centrum - det finns mycket bra (lunch)restauranger runt om i området och shopping. En kort promenad bort finns också NK, Arkaden och Nordstans köpcentrum för ytterligare butiker. Frisörer, gym, apotek och matbutiker finns det också gott om.

Närservice

I området finns all tänkbar service och shopping. Intill ligger populära caféet Jerkstrands, Tugg Burgers, Ma Cuisine, DINÉ Burgers, Kafé Vanilj och JOS. Här finns också butiker som Nordstans Guld, Naturkompaniet, Josephssons, Wasséns, Heyday och Best of Basic. Här ligger även gymkedjorna Nordic Wellness och Friskis & Svettis precis intill. Apotek, tandläkare och vårdcentral finns i närheten också. Här sitter man verkligen mitt i händelserna centrum!

Kommunikationer

Här sitter man nära buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan och Kungsportsplatsen. Till Centralstationen tar det endast 5 minuter att gå.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Korsgatan 7
Sökhjälp