Skriv ut

Skapa PDF

Kungsträdgårdsgatan 16, plan 1-2, City

stockholm

Underbar Banksal med högt i tak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 591 - 591 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här precis vid Kungsträdgården finns en underbar Banksal med högt i tak och stora glasfönster mot Kungsträdgårdsgatan och Näckströmsgatan. Om man tar den gamla spiraltrappan så kommer man ner i ett Bankvalv på 140 kvm.

Planlösning

Utförande

Byggår

1902

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 591 591

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan eller Smålandsgatan.

Närservice

Fastigheten är belägen vid Kungsträdgården med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast bort finns Norrmalmstorg och Berzelii park. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Max, Mc Donald´s, Friday´s och restaurang Riche. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan finner man Mood Gallerian som kantas av butiker, kaféer och restauranger. I sturegallerian ligger även den exklusiva spa- och träningsanläggningen Sturebadet.

Kommunikationer

Det är nära till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och till Norrmalmstorg där bussar och spårvagnar avgår. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer. För mer information, se sl.se

Kungsträdgårdsgatan 16, plan 1-2
Sökhjälp