Skriv ut

Skapa PDF

Norra Stationsgatan 75, Vasastan

stockholm

Intill Stockholms högsta riktmärken, Norra tornen, i växande Hagastaden hittar ni denna lokal. Entré i gatuplan ut mot Norra stationsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 240 - 800 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Etablera er i ett attraktivt läge mitt i expansiva Hagastaden. Vi söker en hyresgäst som bidrar till den moderna stadsbilden och gynnar omgivande bostadskvarter och verksamheter. Lokalen har ett fint skyltläge ut mot huvudgatan, Norra Stationsgatan, med stora fönster som släpper in mycket ljus i lokalen. Luftiga ytor med högt i tak och synliga installationer ger en modern touch och karaktär till lokalen. Här ser ni Hagastaden växa fram rakt över gatan. Gott om service i närområdet och i fastigheten finns garage och lastkaj. Nära till goda kommunikationer med t-bana (St Eriksplan) pendeltåg/citybanan/t-bana (Odenplan) samt flera busslinjer som avgår bara ett par hundra meter bort. Med bil tar ni er kvickt och smidigt ut på de större vägarna. Norra Stationsgatan 75 är därför ett drömläge för flertalet verksamheter som vill finnas i händelsernas centrum. Ytan kan ev. delas. Kontakta Cecilia för en visning!

Utförande

Planlösning

Öppen planlösning.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 240 800

Omgivning

Närservice

Stort (och växande) utbud av service i närområdet. Hemköp, Systembolaget, apotek och blomsterhandel ligger tvärs över gatukorsningen. Friskis och Svettis finns i huset. På hörnet ligger en populär restaurang och på andra sidan gatan hittar man nya hälsosamma serveringen LETT.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till T-Bana St Eriksplan eller Odenplan. Pendeltåg/ Citybanans norra uppgång nås smidigt på ca 6 minuters promenad. Flertalet bussar samt Flygbuss ligger ca 4 min promenadväg ifrån fastigheten. Nära till påfart mot E4 & E18 för den som kommer med bil. Stort garage i fastigheten och även gott om cykelparkeringar.

Vägbeskrivning

Hagastaden

Dokument

Norra Stationsgatan 75
Sökhjälp