Skriv ut

Skapa PDF

Masthuggskajen, Masthugget

göteborg

Precis vid älven i den nya stadsdelen Masthuggskajen i Göteborg skapas nu en plats för attraktiva kontorslokaler med beräknad inflyttning 2022.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 15 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan du vara ett av företagen som får möjlighet att ta del av denna unika och attraktiva stadskärna. Välj om ni vill arbeta aktivitetsbaserat, öppet eller ha egna kontor, lätt och flexibelt att anpassas efter era behov. Ljusa, välplanerade öppna ytor med fantastisk utsikt över älven och staden. Tillgång till terrasser som är öppen för alla eller varför inte en terrass endast för ert kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 15 000

Omgivning

Omgivning/natur

Masthuggskajens närmaste grannar är Järntorget, Linnéstaden, Haga, och Långgatorna. Här finns det ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. Även mysig och personlig shopping finns att tillgå inom kort avstånd.

Närservice

I entréplan finns service som exempelvis restauranger, caféer och butiker. Med en kort promenad så når du knutpunkten Järntorget med närhet till Haga och Linné.

Kommunikationer

Direkt anknytning till Järntorget med många olika alternativ. Lokalerna kommer att ligga med 5 minuters gångavstånd till Hagastationen och snabb access till E45.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Masthuggskajen
Sökhjälp