Skriv ut

Skapa PDF

Taljegårdsgatan 3, Åbro

mölndal

Ljus och yteffektiv kontorslokal med närhet till stora leder i Åbro.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 328 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal om 328 kvm med fönster i två väderstreck. Lokalen, som ligger i Mölndal, har en blandad planlösning där öppna kontorslandskap samsas med rumsindelade cellkontor. Vidare finns även ett konferensrum samt en pausyta med tillhörande pentry. Strategisk läge i populära Åbro med närhet till lunchrestauranger. Promenadavstånd till busshållplats Gamla Tingshuset som trafikeras av linje 25 och 760. Direkt närhet till stora leder.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 328

Omgivning

Omgivning/natur

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Närservice

Närhet till Mölndals Bro med all tänkbar service som restauranger och butiker.

Kommunikationer

Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Taljegårdsgatan 3
Sökhjälp