Åbro | Mölndal

Favorit Dela

Taljegårdsgatan 3

Ljus och yteffektiv kontorslokal med närhet till stora leder i Åbro.

Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal om 328 kvm med fönster i två väderstreck. Lokalen, som ligger i Mölndal, har en blandad planlösning där öppna kontorslandskap samsas med rumsindelade cellkontor. Vidare finns även ett konferensrum samt en pausyta med tillhörande pentry. Strategisk läge i populära Åbro med närhet till lunchrestauranger. Promenadavstånd till busshållplats Gamla Tingshuset som trafikeras av linje 25 och 760. Direkt närhet till stora leder.
  • Total yta

    328 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Taljegårdsgatan 3

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Närservice:

Närhet till Mölndals Bro med all tänkbar service som restauranger och butiker.

Kommunikationer:

Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Taljegårdsgatan 3

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör