Uppsala

Favorit Dela

Svederusgatan 1 - 3

Lokal innehållande både kontor och produktion, delbar.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    485 - 1 100 m²

  • Hyra:
Lokal i 2 plan där det övre planet innehåller kontorsytor ca 12 kontorsrum i varierande storlek och 3 konferens/utbildningsrum, varav 2 st delbara. Plan 1 består mestadels i produktionsytor med 2 st portar. Garageplatser finns att hyra i källaren.
  • Total yta

    1100 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 485 1 100

Omgivning

Omgivning/natur:

Flertal restauranger, övrig service och bra promenadstråk i närområdet. . Närhet till Boländernas handelsområde med bl.a. Ikea, Stadium, Bolandcity mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri övervakad parkering på gården, garage finns att hyra i mån av plats.

Närservice:

Områdesbevakning kvällar och helger.

Kommunikationer:

Kommunal busstrafik trafikerar området, busshållplatser på Fyrislundsgatan/Stålgatan bra gång/cykelförbindelser och lätt att komma till med bil.


Övrig information

Övrigt:

Nära Tycho Hedéns väg och E4, på fastigheten finns det 4 huskroppar innehållande kontor, produktion, butik, lunchrestaurang i ett av husen. Idag är det ca 10 företag som verkar i husen. Lättillgängligt läge.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Björn Aveholt

Björn Aveholt

bjorn.aveholt@castellum.se

+461 VISA NR +4618606655

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Svederusgatan 1 - 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör