Skriv ut

Skapa PDF

Rudedammsgatan 6, Johanneberg

göteborg

Central och trevlig kontorslokal om 371 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 371 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig kontorslokal om 371 kvm med fantastiskt läge i nedre Johanneberg. Lokalen har en blandad planlösning där öppna landskap samsas med rumsindelade cellkontor. Vidare finns även konferensrum samt pausyta med tillhörande pentry. Mycket bra läge med närhet till Korsvägen och evenemangsstråket. Närhet till service (restauranger, caféer, butiker osv.). Mycket goda allmänna kommunikationer via både busshållplats Utlandagatan och spårvagnshållplats Getebergsäng.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 371

Omgivning

Omgivning/natur

Johanneberg, ett grönskande område i centrala Göteborg, är kanske som mest känt för Chalmers Tekniska Högskola. Området är centrumnära men ändå lugnt och avskilt, och har flera parker (Carlanderska parken, Johannebergs kyrkopark och Näckrosdammen) som alla skapar en trevlig miljö. Vidare finns närhet till Guldheden, Linnéstaden och Avenyn. Området erbjuder flertalet buss- och spårvagnslinjer och trafikeras även, sedan år 2015, av en elbuss som rullar mellan Chalmers Johanneberg och Chalmers Lindholmen.

Närservice

Med endast ett par minuters promenad till Götaplatsen ligger denna fastighet med gångavstånd till alla tänkbara faciliteter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med tåg eller buss. Johannebergs huvudsakliga kollektivtrafik består av stombusslinjerna 18 och 19 vilka har sina ändhållplatser vid Pilbågsgatan i utkanterna av Johanneberg. I och med att det ligger så centralt så kanske en promenad eller cykeltur passar. Ljus och fint garage finns i fastigheten.

Rudedammsgatan 6
Sökhjälp