Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Mellgrens gata 1

västra frölunda

Optimalt planerad kontorsyta med centralt läge i området. För det något mindre företaget, mycket kontor till en fördelaktig kostnad!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 72 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trivsamt kontor med insynsskyddat läge. Flertalet fönster släpper in ljuset och skapar en behaglig känsla. Lokalen har en effektiv planlösning, här används varje kvadratmeter på ett bra sätt. Här finns 2-3 st rymliga kontorsrum, separat köksdel med pentry med mera Läget är mycket fördelaktigt, inom ett nära avstånd finns köpcentrum 421, tillgång till goda kommunikationer och all service som kan tänkas behövas.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 72

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan. I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler. Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg. Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Närservice

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten innehåller både kontorsytor och industri/lagerytor.

Hulda Mellgrens gata 1
Sökhjälp