Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Mellgrens gata 1

västra frölunda

Optimalt planerad kontorsyta med centralt läge i området!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 72 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trivsamt kontor med insynsskyddat läge. Flertalet fönster släpper in ljuset och skapar en behaglig känsla. Lokalen har en effektiv planlösning, här används varje kvadratmeter på ett bra sätt. Här finns 2-3 st rymliga kontorsrum, separat köksdel med pentry med mera Läget är mycket fördelaktigt, inom ett nära avstånd finns köpcentrum 421, tillgång till goda kommunikationer och all service som kan tänkas behövas.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 72

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Närservice

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Högsbo Industriområde som ligger i västra Göteborg. Fastigheten innehåller både kontorsytor och industri/lagerytor.

Hulda Mellgrens gata 1
Sökhjälp