Bulltofta industriområde, Malm | Malmö

Favorit Dela

Höjdrodergatan 29

Butik på strategiskt bra läge i Bulltofta.

Beskrivning

En trevlig butikslokal på ett strategiskt bra läge i det trevliga området Bulltofta. Lokalen är ljus och fräsch, uppdelad i en butiksdel med showroom, kontorsdel med ett trevligt och rymligt entrésolplan samt en lagerdel. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    1495 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flygfyren 1

Planlösning:

Butiken är uppdelad i en butiksdel, showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen optimalt yta för event eller utbildningar eller stor härlig yta som personalutrymme. Möjlighet finns naturligtvis att anpassa ytorna efter ert företags behov för att passa er verksamhet optimalt. (Portbredd mellan butik och lager ca 4,30 meter och höjd om ca 2,5 m. Takhöjd på lägsta punkt i butiksdel ca 3,30 m. Takhöjd lagerdel lägst punkt ca 4.5 m) (Entrésolplan ca 354 kvm, lageryta ca 962 kvm).


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Närservice:

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.

Kommunikationer:

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll. Lokalen ligger granne med hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och takmontören m fl.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Mäklare

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Höjdrodergatan 29

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör