Skriv ut

Skapa PDF

Höjdrodergatan 29, Bulltofta industriområde, Malm

malmö

Trevlig butiksloager på strategiskt bra läge på Bulltofta industriområde. Fastigheten omges av staket och låsbara grindar efter kontorsarbetstider.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 1 495 - 1 495 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

En trevlig butikslokal på ett strategiskt bra läge i det trevliga området Bulltofta. Lokalen är ljus och fräsch, uppdelad i en butiksdel med showroom, kontorsdel med ett trevligt och rymligt entrésolplan samt en lagerdel. Entrésol planet kan med fördel användas till event eller som personalmatsal. Lokalen har två stycken moderna och rymliga kök, ett i entréplanet och ett på plan två på entrésol planet. Invändig plattformshiss finns mellan våningsplanen. Möjlighet finns naturligtvis att anpassa ytorna efter ert företags behov för att passa er verksamhet optimalt. (Portbredd mellan butik och lager ca 4,30 meter och höjd om ca 2,5 m. Takhöjd på lägsta punkt i butiksdel ca 3,30 m. Takhöjd lagerdel lägst punkt ca 4.5 m) Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Butiken är uppdelad i en butiksdel, showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen optimalt yta för event eller utbildningar eller stor härlig yta som personalutrymme.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 495 1 495

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Närservice

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.

Kommunikationer

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll. Lokalen ligger granne med hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och takmontören m fl.

Höjdrodergatan 29
Sökhjälp